Mely versenyzők és csapatok élvezik a legnagyobb népszerűséget a Formula-1-ben

A Speedcafe összeállított egy listát arról, hogy melyik versenyzőknek és csapatoknak van a legnagyobb rajongótábora a közösségi médiában – az első helyezettek nem okoznak különösebb meglepetést.

mely_versenyzok_es_csapatok_elvezik_a_legnagyobb_nepszeruseget_a_formula-1-ben.png

A Forma-1 és a résztvevő versenyzők, csapatok kiemelkedően népszerűek a közösségi médiában: több versenyző és csapat is meghaladja a 10 millió követőt ezen a platformon.

A Speedcafe által készített összeállítás felsorolja a versenyzők és csapatok Instagramon és X-en nyert követőinek számát, és az élen állókat nem lehet váratlanul találni.

Lewis Hamilton, a hétszeres világbajnok, messze a legtöbb követővel rendelkezik a versenyzők között, Leclerc pedig jelentős hátránnyal követi őt. Mögöttük Verstappen, Ricciardo és Sainz található, valamint Perez, Alonso és Norris is legalább 10 millió követővel büszkélkedhet.

A csapatok között komoly versengés folyik: az első négy helyezett nagyon közel áll egymáshoz: a Ferrari vezet, de a Mercedes sem sokkal marad el mögötte, majd jön a Red Bull és a McLaren.

Az első négy csapat mögött azonban jelentős különbségek mutatkoznak, az Aston több mint 10 millió követővel lemarad a McLarentől, míg az RB, Williams, Haas és Sauber négyes alig éri el az 5 millió követőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4318367673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása