Fernando Alonso: Majdnem elvesztettem az autót, de jó időt futottam...

A két Red Bull versenyző mögött Fernando Alonso bizonyult a legerősebbnek a sanghaji időmérőn, ahol Max Verstappentől szűk fél másodperc hátrányt szenvedett, míg Sergio Pereztől 1,5 tizedet kapott.

fernando_alonso_majdnem_elvesztettem_az_autot_de_jo_idot_futottam.png

Az spanyol pilóta kifejtette, hogy bár nem kezdte jól a kört, nem adta fel, és ez meghozta a gyümölcsét: holnap a második sorból indulhat.

Alonso elmondta, hogy volt egy kritikus pillanat az első és a második kanyarban, amikor majdnem elvesztette az autó feletti uralmat, de nem hagyta abba, tovább nyomta és jó időt ért el.

Nagyon boldog vagyok, és büszke vagyok a csapatra. Nem adjuk fel – bár még nem vagyunk ott, ahol szeretnénk, de keményen küzdünk – mondta a kétszeres világbajnok.

Alonso számára a verseny már nem alakult ilyen jól, mivel bár sokáig a második és a harmadik helyen haladt, miközben védekezett Sainz ellen, összeütköztek, defektet kapott, és fel kellett adnia a versenyt.

Emellett 3 büntetőpontot is kiszabtak rá, így már 6 büntetőpontja van az elmúlt 12 hónapban.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6818386233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása