A 2024-es Forma-1-es Kínai Nagydíj rajtrácsa - Alonso a Red Bullok mögött, Hamilton az utolsó előtti sorban

A szombati időmérő edzés kevésbé volt izgalmas, mint a sprintkvalifikáció, ahol Verstappen szerezte meg a pole-t, míg Perez a második helyet szerezte meg, így ezúttal is a Red Bull foglalta el az első sort a sanghaji versenyre.

a_2024-es_forma-1-es_kinai_nagydij_rajtracsa_alonso_a_red_bullok_mogott_hamilton_az_utolso_elotti_sorban.png

A harmadik pozícióba Alonso került, akitől csak 17 ezred választotta el Norris-t, az ötödik helyért pedig szintén nagyon szorosan küzdöttek, végül Piastri végzett az első ötben, mögötte pedig a két Ferrari sorrendben Leclerc és Sainz.

A top 10-ben Russell, Hülkenberg és Bottas zárta a sort, míg a hatodik sorból Stroll és Ricciardo indulhat. Az Alpine-ok előreléptek az előző hétvégékhez képest, a 13. és 15. helyet szerezték meg, közéjük pedig Albon fért be.

Csou a 16. helyről indul hazai futamának, Hamilton pedig mindössze a 18. pozícióból várja a lámpák kialvását a Kínai Nagydíjon, ami helyi idő szerint 15 órakor, magyar idő szerint pedig 9 órakor rajtol vasárnap. A futamot az M4 Sport élőben közvetíti.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7018386243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása