Carlos Sainz válaszolt Charles Leclerc kijelentésére.....

Négy körrel a kínai sprintverseny befejezése előtt Charles Leclerc támadást intézett Carlos Sainz Jr. ellen a negyedik pozícióért. Ez az incidens rögtön azután történt, hogy Sainz szoros küzdelmet folytatott Alonsóval, míg Perez mindkettejüket megelőzte.

carlos_sainz_valaszolt_charles_leclerc_kijelentesere.jpg

Leclerc a csapatrádióban úgy fogalmazott, hogy Sainz keményebben küzdött vele, majd a sprintverseny után megerősítette, hogy szerinte távozó csapattársa túllépett egy határon a védekezés során, ami során össze is értek.

Végül Leclerc érkezett be negyediknek, míg Sainz az ötödik helyen zárt. Az Ausztrál Nagydíj győztese, ha valóban túllépte a határt, elnézést kért:

Fernando mögött nagyon ügyes manővert hajtottam végre a külső íven a 7-es kanyarnál, és azt hiszem, ettől kezdve Sainz egy kicsit agresszívebb lett a küzdelemben, mindent vagy semmit elv alapján. A 9-es kanyarban találkoztunk, ami mindkettőnknek kárt okozott.

A kocsim megsérült és a gumim is megkoszolódott ettől a merész manővertől. Innen kezdve instabilan vezettem, mivel a jármű sérült volt és a gumik koszosak lettek – magyarázta a spanyol versenyző.

Mindent megtettem, hogy védekezzek, és küzdöttem, de instabil voltam, így lehet, hogy volt egy kis súrlódásom Charles-szal. Ha túlléptem a határon, akkor elnézést kérek érte.

Ma mindannyian nagyon keményen küzdöttünk, és én mindent megtettem, hogy kontrolláljam a helyzetet – mondta Sainz.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6618386239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása