Egy elismert utánpótláscsapat az IndyCar-ba lép

Kedden jelentős bejelentést tett a Prema Racing: 2025-től csatlakoznak az IndyCar mezőnyéhez is!

egy_elismert_utanpotlascsapat_az_indycar-ba_lep.png

Az elsősorban az utánpótlás-sorozatokban elért eredményeiről ismert csapat kétautós alakzatban lép be a tengerentúli bajnokságba, gépeik pedig Chevrolet motorral lesznek felszerelve.

A Prema a Formula-2-ben és a Formula-3-ban is az egyik legkiválóbb és legsikeresebb csapatnak számít, több későbbi F1-es pilóta is náluk versenyzett vagy ért el akár bajnoki címeket velük.

Jelenleg is az a két fiatal tehetség, Oliver Bearman és Andrea Kimi Antonelli, kik náluk versenyeznek, áll a legjobb esélyekkel a Formula-1-es mezőnybe való felkerülésre a feltörekvő ifjak közül.

Rene Rosin csapatfőnök a The Race lapnak elmondta, hogy az IndyCar-osztály függetlenül fog működni a csapattól - központjuk Indianában lesz -, de nyitottak arra, hogy ha egy versenyző megfelel az ottani elvárásoknak, akár az F2-ből is átigazolhatnak az amerikai sorozatba.

A Racer információi szerint egy tapasztalt IndyCar versenyzővel és egy fiatal tehetséggel tervezik a 2025-ös felállásukat.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7118376373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása