Daniel Ricciardo meglepő személyeket fedez fel álomcsapatában

Általános téma, hogy ha a jelenlegi Forma-1-es versenyzők csapatokat vezetnének, milyen korábbi F1-es legendákkal vágnának neki a szezonnak. Daniel Ricciardo egy sajátos megközelítést választott.

daniel_ricciardo_meglepo_szemelyeket_fedez_fel_alomcsapataban.png

Az ausztrál pilóta, aki már több csapatnál is versenyzett a Forma-1-ben, Mario Andrettit választotta volna az egyik autóba. Azonban a másik pilóta kiválasztása már nehezebb volt számára.

Szerintem Mario Andretti az egyike azoknak, akiket mindig is nagyra tartottam.

Mindkét bajnokságot megnyerte, az amerikait és az F1-est is, igazi kiválóság volt – mondta ki az egyik pilótáját Ricciardo az F1.com-nak adott interjújában, mikor arról beszélt, hogy kivel szeretne versenyezni az álomcsapatában.

Ő egy nagyon sokoldalú versenyző volt. Én biztosan beválogatnám őt. Aztán választanám [Ayrton] Sennát vagy [Michael] Schumachert, ők a nyilvánvaló választás – folytatta az ausztrál a másik pilóta kiválasztását.

Mondjuk Schumacher, mert úgy gondolom, mindenki Sennát választaná. És az ő technikai visszajelzései szerintem a legjobbak voltak, amiket valaha hallottam. A csapat vezetésére? Eddie Jordan lenne rá a legalkalmasabb.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4018404343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása