Egy szakértő szerint még sok meglepő csapatváltás várható 2025-ig

Lewis Hamilton most az ikonikus vörös színre váltva nyitotta meg az F1-es pilótakeringőt 2025-re, amikor bejelentette, hogy a Ferrarinál folytatja pályafutását.

egy_szakerto_szerint_meg_sok_meglepo_csapatvaltas_varhato_2025-ig.png

Ezzel Carlos Sainznak nem maradt üres ülés a csapatnál, a Mercedes pedig keresheti a hétszeres bajnok utódját.

Most, nagyjából három és fél hónappal később Sainz és a Mercedes körüli pletykák továbbra is gyakran kerülnek a címlapokra, miközben néhányan azért már kihúzták magukat a lehetséges jelöltek listájáról.

Fernando Alonso ugye az Aston Martinnál marad, Nico Hülkenberg viszont a Sauberhez szerződik a Haastól.

Ezzel Valtteri Bottasnak vagy Csou Kuan-jünek biztosan nem lesz maradás a csapatnál, de újabban már arról beszélnek, hogy vélhetően egyikőjüknek sem.

Ez pedig azt jelenti, hogy a páros akár az F1-ből is kiszorulhat, ha nem találnak maguknak helyet valahol máshol.

A Ziggo Sporttól Jack Plooij eközben viszont előállt a saját, egészen vad predikcióival, amely alapján Bottas például visszatérhetne korábbi csapatához, vagyis a Williamshez.

Erre pedig azért kerülhet sor, mert a Williams nem fogja leigazolni Andrea Kimi Antonellit, hiszen az F2-es reménység rögtön a Mercedesben fog debütálni George Russell mellett.

Verstappen és Perez maradni fog. Russell már a Mercedesnél van, mellé pedig Kimi Antonellit fogjuk helyezni. Gasly eközben marad az Alpine-nál, és Jack Doohan érkezik mellé.

Bottas visszatér a Williamshez Albon mellé. Juki Cunoda nagyon jól megy, szóval maradhat. Lawson megkapja a maga esélyét az RB-nél. Sainz elszerződik az Audihoz, míg Bearman megérkezik a Haashoz.”

Most pedig jön mind közül a legnagyobb: Ocon is a Haashoz igazol! – hangzott Plooij vad predikciója a 2025-ös pilótakeringőt illetően. Hogy ebből hány csapatváltás tűnik reálisnak és mennyi a teljesen elrugaszkodott jóslat, az persze erősen kérdéses, hiszen Ocont például rendkívül nehéz lenne elképzelni a Haasnál.

Az ő esetében az egyetlen valós opciót inkább a Mercedes jelenthetné, amennyiben tényleg el akarja hagyni az Alpine küszködő csapatát.

Emellett Doohan jövő évi debütálását is viszonylag nehéz elképzelni, de persze itt minden azon múlik, a francia gárda mennyire tudja összekapni magát, és mennyire tudja meggyőzni jelenlegi pilótáit arról, hogy a folytatásban is érdemes maradniuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5318405207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása