Az Alpine autója elképesztő festést kapott.....
Az Alpine autója elképesztő festést kapott.....

Az Alpine egy különleges, ám mindenképpen figyelemfelkeltő festéssel készül a hétvégi Belga Nagydíjra.

brutalis_festest_kapott_az_alpine_autoja.png

Pierre Gasly és Esteban Ocon autói a megszokott rózsaszín és kék helyett piros és fekete színben fognak pompázni Spában, köszönhetően a közelgő Deadpool és Rozsomák című Marvel-filmnek.

A sportág, pontosabban az Alpine és a Marvel-film kapcsolatát Ryan Reynolds adja, aki a Deadpoolt alakítja. Reynolds az a befektetői csoport (Maximum Effort ...

Kis módosítás, nagy hatás? – Rövidül a DRS-zóna Spában
Kis módosítás, nagy hatás? – Rövidül a DRS-zóna Spában

Az FIA évről évre felülvizsgálja, hogy milyen hosszúak legyenek a DRS-zónák a különböző pályákon, mivel ez jelentősen befolyásolja, milyen típusú csatákat látunk a versenyeken.

kis_modositas_nagy_hatas_rovidul_a_drs-zona_spaban.png

Spa-Francorchamps sem kivétel, mivel itt található a szezon egyik leghosszabb padlógázas szakasza.

Az évek során, különösen a kisebb kategóriákban, láthattuk, hogy a DRS a Kemmel-egyenesben néha túlzottan hatékony volt, ami könnyű előzésekhez vagy inkább kikerülésekhez ...

Verstappen: Sok munka vár ránk
Verstappen: Sok munka vár ránk

Max Verstappen elmondta, hogy nem pihenhetnek meg, mert még sok munka vár a Red Bull csapatára az idei szezonban.

verstappen_sok_munka_var_rank.png

„A magyar pálya különleges, izgatottan várom a hétvégi versenyt. Az aszfaltcsík nagyon keskeny és kanyargós, különösen a második szektor technikás – ráadásul nagyon meleg lesz a hétvégén.”

„Ami az előző versenyt illeti, Silverstone kihívásokkal teli volt számunkra. Habár jó döntéseket hoztunk a versenyen, még sokat kell dolgoznunk ...

Ezért kellett a Red Bullnál "sokat vitatkozni" Cunodával
Ezért kellett a Red Bullnál "sokat vitatkozni" Cunodával

A Red Bullnál most minden Sergio Perezről szól, de sajnos nem pozitív értelemben. A mexikói versenyző néhány héttel legújabb, 1+1 éves szerződésének aláírása után is gyenge teljesítményt nyújt, olyannyira, hogy a csapat akár már a nyári szünetben felülvizsgálhatja a szerződést.

ezert_kellett_a_red_bullnal_sokat_vitatkozni_cunodaval.png

Marko korábban az RB-nél versenyző Cunoda Júkit is a lehetséges jelöltek között említette, ám ő már új szerződést kapott 2025-re az idei remek teljesítménye miatt. ...

Coulthard váratlan csapatnál látná szívesen Sainzot a következő évtől
Coulthard váratlan csapatnál látná szívesen Sainzot a következő évtől

Sainznak több csapatnál is esélye lehet a 2025-ös ülésre, például az Audinál, a Williamsnél, az Alpine-nál, és mostanában a Mercedes is újra szóba került, mivel Toto Wolff csapatfőnök jelezte, hogy továbbra is mérlegelik a lehetőségeiket.

coulthard_varatlan_csapatnal_latna_szivesen_sainzot_a_kovetkezo_evtol.png

A korábbi F1-es versenyző, David Coulthard azonban a Formula For Success podcastben egy olyan lehetőséget vetett fel, amiről eddig senki sem beszélt. Igaz, Sainz valószínűleg nem örülne ennek. Coulthard azt javasolja ...

Ricciardo úgy gondolja hogy le vannak maradva a fejlesztési versenyben
Ricciardo úgy gondolja hogy le vannak maradva a fejlesztési versenyben

A Silverstone-i verseny során, ahol az időjárás szeszélyes volt, Ricciardo küszködött a felzárkózással, miután a szombati időmérőn csak a 15. helyet sikerült megszereznie.

ricciardo_ugy_gondolja_hogy_le_vannak_maradva_a_fejlesztesi_versenyben.png

Bár reménykedtek abban, hogy a változékony időjárás lehetőséget kínál számukra, hogy előrébb lépjenek, egyszerűen nem tudták kihasználni, mivel hiányzott a sebességük a híres brit pályán.

Ricciardo a verseny után úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné eljátszani a „szegény ...

Verstappen: A második helyet a csapatnak köszönhetem
Verstappen: A második helyet a csapatnak köszönhetem

Bár a Red Bull dominanciája véget ért a Forma-1-ben, Max Verstappent továbbra is rendkívül nehéz legyőzni. Noha a holland pilóta a Brit Nagydíjon nem volt a legversenyképesebb, mégis esélye volt a győzelemre.

verstappen_a_masodik_helyet_a_csapatnak_koszonhetem.png

Ma nem volt meg a tempónk. Egyszerűen fokozatosan visszaestünk a futam elején. Nem tűnt jónak a helyzet, azt hittem, az ötödik vagy hatodik helyen végzek.

De végül jó döntéseket hoztunk, és jókor váltottunk át az inter gumikra, majd vissza.

A ...

Itt vannak a Spanyol Nagydíj F1-es frissítéseinek részletei: a Red Bull a Ferrari és az Aston Martin is módosításokat végzett!
Itt vannak a Spanyol Nagydíj F1-es frissítéseinek részletei: a Red Bull a Ferrari és az Aston Martin is módosításokat végzett!

Eljöttünk az idei második európai versenyhétvégéhez, amelynek helyszíne Barcelona. Hamarosan kezdődik az első szabadedzés, és néhány autó jelentősen eltérhet a korábbi megjelenésétől.

itt_vannak_a_spanyol_nagydij_f1-es_frissiteseinek_reszletei_a_red_bull_a_ferrari_es_az_aston_martin_is_modositasokat_vegzett.png

A Red Bull, a Ferrari és az RB csapatok is jelentős változtatásokat eszközöltek autóikon, de az Aston Martin, a Sauber és a Haas rajongói is észrevehetnek módosításokat.

Ebben az időszakban a Mercedes, a McLaren, az Alpine és a Williams csapatok nem hajtottak végre ...

Ocon teljes mértékben biztos abban hogy marad a Forma-1-ben
Ocon teljes mértékben biztos abban hogy marad a Forma-1-ben

Az év egyik különös fordulatát Esteban Ocon szolgáltatta, aki 2025-ben már nem marad az Alpine csapatnál. Ezen valószínűleg Pierre Gasly örül a legjobban, aki többször is kifogásolta csapattársa védekezési technikáját.

ocon_teljes_mertekben_biztos_abban_hogy_marad_a_forma-1-ben.png

A két francia idén Monacóban ütközött, és tavaly Ausztráliában is kiütötték egymást a versenyből. Ocon távozásával felszabadul egy hely az Alpine-nál, amit Briatore igyekszik betölteni a következő napokban.

Ocon a ...

Piastri: Azt hogy az időmérős kört törölték csak még határozottabbá tett
Piastri: Azt hogy az időmérős kört törölték csak még határozottabbá tett

Az ausztrál versenyző a kvalifikáció végén a harmadik leggyorsabb időt futotta, ám köridejét végül törölték, mivel a 6-os kanyarban letért a pályáról. Bár a McLaren később fellebbezett Piastri büntetése ellen, az FIA fenntartotta az eredeti döntést, így Piastrinak a hetedik rajtkockából kellett indulnia.

piastri_azt_hogy_az_idomeros_kort_toroltek_csak_meg_hatarozottabba_tett.png

Ennek ellenére jól alakult számára a verseny, erős tempót diktált, és a leintés előtt röviddel megelőzte Carlos Sainz Ferrariját, így második ...

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása