Elkészült a Red Bull 2024-es versenyautójának bemutatójának időpontja!

A Red Bull, amely a huszadik szezonjára készül, bejelentette a tervezett Forma-1-es versenyautó bemutatójának dátumát a 2024-es évre. A jelek szerint az eseményre február 15-én kerül sor.

Sok szó esett már a Red Bull 2024-es modelljéről, amely állítólag dominánsabb lehet, mint az előző szezonban 21 futamgyőzelmet elérő versenygépük. A tesztpilóta kifejezte, hogy az idei szezon unalmas lehet a kiváló munka miatt.

Más források szerint a Red Bull már áttért a 2025-ös autó tervezésére és fejlesztésére, mivel elérték minden céljukat a 2024-es modelljükkel, ami akár minden korábbi rekordot felülmúlhat.

Most hivatalossá vált, hogy a Red Bull, ahol Max Verstappen és Sergio Perez is versenyez, mikor mutatja be a versenyautóját a szezonra készülve. A rövid előzetes alapján február 15-én, azaz Valentin-nap után egy nappal tartják az eseményt.

Eközben Bernie Ecclestone egyszerűen bukott csapatfőnöknek nevezte Günther Steinert, aki csak azáltal vált népszerűvé, hogy a Netflix lehetőséget teremtett számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1618304453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása