Alonso jelentős időt tölt a szimulátorban, hogy támogassa az Astont.

Fernando Alonso, aki a 2023-as szezonban ötödik helyen zárt a konstruktőri versenyben, most a csapattal való továbblépésre készül. A cél az, hogy mindenkiben 100 százalékos koncentrációt ébresszen fel az alakulatnál.

alonso_jelentos_idot_tolt_a_szimulatorban_hogy_tamogassa_az_astont.png

Az Aston Martin 2024-es kilátásai miatt felmerül a kérdés: mi várható tőlük? Tavaly nagy meglepetés volt, amikor Fernando Alonso az Aston volánja mögött az első futamon rögtön a dobogón végzett, és ezután még hét alkalommal is felállhatott a pódiumra. A szezon második felében azonban a Mike Krack által vezetett csapat teljesítménye látványosan csökkent, ami miatt elvesztették a konstruktőri negyedik helyért folytatott versenyt a McLarennel szemben. Alonso azonban nem adja fel, és 2024-ben újabb meglepetéseket ígér.

Az Aston Martin közösségi média csatornáin közzétett videóban Alonso kifejezte bizakodását: „Mindenki 100%-on teljesített 2023-ban, ami hihetetlen szezonná tette. És 2024 még jobb lesz.” A 42 éves versenyző felszólította a csapatot, hogy térjenek vissza az autóba és a gyárba, és hiperfókuszáltan dolgozzanak az új szezonra való felkészülés érdekében.

Alonso hangsúlyozta, hogy az egységes hozzáállás és az elkötelezettség kulcsfontosságúak. Emellett kifejezte szándékát, hogy javítsanak a szimulátorral való munkájukon, és hangsúlyozta a koncentráció fontosságát ebben a virtuális környezetben.

„Vissza a szimulátorba, ahol nagyon precíznek kell lennünk. A koncentrációnak és a pontosságnak, amire itt szükség van, hasonlónak kell lennie, mint az igazi autóvezetés során” - mondta Alonso.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9518306395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása