Verstappen álláspontja Hamiltonnal:Nem akarok ilyen rivalizálásban részt venni!

A Red Bull versenyzője, Max Verstappen tagadja, hogy személyes lenne a rivalizálása Lewis Hamiltonnal. Ezenkívül kérdéses számára, elérheti-e a nyolc világbajnoki címet, és hangsúlyozza, hogy ez nem csupán rajta múlik.

A The Sunday Timesnak adott interjúban, amelyet a téli szünet alatt közöltek vele, Verstappent arról is kérdezték, hogy személyes jellegű-e a versengése Lewis Hamiltonnal. A holland és a brit versenyző 2021-ben kiélezett küzdelmet vívott a világbajnoki címért.

Az összecsapás számos ütközésben tetőzött, említést érdemel Silverstone, Monza és Szaúd-Arábia. Az utolsó versenyen, amely minden eldöntött, a két kiválóság pontegyenlőséggel érkezett, és a szezonzáró vitatott versenyigazgatói döntés után Verstappen szerezte meg az első világbajnoki címét.

Azóta Verstappen még két címet gyűjtött, míg Hamilton a Mercedes csapat visszaesése miatt az elmúlt két évben futamgyőzelem nélkül maradt. 2023-ban azonban kiválóan teljesített, és csak a két Red Bull versenyző előzte meg az összetett pontversenyben.

Verstappen kijelentette: Nincs szükségem ilyen rivalizálásra. Természetesen versenyezni akarunk egymással, de ha magánéletben vagyunk, olyanok vagyunk, mint bármely más normális srác –verstappen_allaspontja_hamiltonnal.png hangsúlyozva, hogy a párharcuk nem személyes.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4818309143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása