A Hungaroringen jelenleg intenzív ütemben folyamatban vannak a felújítási munkálatok.

A Hungaroring, ahol a Forma-1 Magyar Nagydíja zajlik, jelenleg jelentős modernizációs munkálatokon megy keresztül. A pályát gondozó vállalat most megosztotta, hogy milyen mértékű fejlesztések folynak éppen.

gozerovel_zajlanak.png

A Forma-1 versenynaptárban való részvételért folytatott heves verseny miatt nem meglepő, hogy a Hungaroring tulajdonos vállalat is minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a pálya minél modernabb legyen. Jelenleg a paddock területén zajlik a felújítás.

A hivatalos Facebook-oldalon közzétett bejegyzés szerint eddig "20 ezer köbméter földet mozgattak el, 5 ezer köbméter betont bontottak le, körülbelül 800 cölöpöt fúrtak le, és összesen 345.348 kg betonacélt szállítottak a Hungaroring területére.

A bejegyzésből kiderül, hogy ahol korábban a Forma-1 csapatok paddockja állt, ott most építik fel az első toronydarut. Tehát még van dolguk bőven, de a téli időszak lehetővé teszi ezeknek a munkáknak a befejezését.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr318309779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása