Norris frissen kötött egy hosszú távú megállapodást a McLarennel.

A McLaren hivatalosan bejelentette, hogy Lando Norris új, hosszú távú szerződést kötött velük, amelynek értelmében a brit tehetség a 2026-os szezon után is a csapatuknál marad.

norris.png

Norris előző kontraktusa, amelyet még 2022-ben írt alá, 2025 végéig volt érvényes. Az utóbbi időben sok spekuláció merült fel arról, hogy a Red Bull érdeklődik iránta, és akár az Audi csapatában is szóba jöhet a részvétele a 2026-os szezontól kezdve.

Annak érdekében, hogy megelőzze a riválisok érdeklődését a folytatásban, a McLaren elszánta magát, és egy olyan megállapodást kínált fel Norrisnak, amit ő nem tudott elutasítani. Ahogy korábban Charles Leclerc esetében is, most sem hozták nyilvánosságra a szerződés pontos időtartamát, de valószínűleg legalább két évre szól, így Norrisnak 2027-ig biztosított a helye a McLaren csapatában, de elképzelhető, hogy még tovább is marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7118312515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása