A 2024-es Formula-1-es csapatok teljes egészében kialakultak.

Az idei szezon után nem történt változás a pilótapiacon, így a következő évben nem várható új versenyző a mezőnyben. A Red Bull csapatánál Max Verstappen szerződése 2028-ig érvényes.

Míg Sergio Perezé 2024 végéig tart. A Mercedes pilótái mindkettőjüknek 2025 végéig szóló megállapodással rendelkeznek.

A Ferrarinál jelenleg mindkét versenyző szerződése a következő szezon végén lejár, de Carlos Sainz szeretné még az új szezon előtt meghosszabbítani a kontraktusát.

A pletykák szerint Charles Leclerc is közel áll ahhoz, hogy megegyezzen a Scuderia csapatával. A McLarennél Lando Norrisnak 2025 végéig érvényes szerződése van, míg Oscar Piastri nemrég 2026 végéig szóló megállapodást kötött a wokingi istállóval.

Az Alpine, a Haas, a Williams és az AlphaTauri is 2024-ig kötelezte el versenyzőit, ahogy Fernando Alonso kontraktusa is a következő szezon végén lejár.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr518313581

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása