Az új szezonra készül Imolában Ricciardo és Tsunoda.

Miközben a versenyistálló hivatalosan bejelentette a F1-es szereplésének 2024-es idényben történő folytatásának nevét szerdán, a versenyzők már körözhettek az Emilia-Romagna Nagydíjnak otthont adó versenypályán a csapat 2022-es, AT03-as kódjelű versenyautójával.

A Red Bull kisebb csapata egy háromnapos tesztet hajt végre Imolában: kedden Yuki Tsunoda volt a pályán, és a fagyos időjárás miatt a program egy kicsit elcsúszott szerdára.

A japán versenyző később a Pirelli esőgumijaival kezdett körözni, majd ahogy javultak a körülmények, áttért slick gumikra.Délután Daniel Ricciardo ült a volán mögé, aki a tervek szerint a mai utolsó tesztnapon is részt vesz.

A Forma-1 szabályai értelmében csak két évnél idősebb autóval lehet tesztelni, ezért a két pilóta az AlphaTauri 2022-es modelljével köröz.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1518313591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása