Az ausztrál sztyeppén tölti az időt.

A legtöbb Forma-1 versenyző Európában keresi megfelelő edzőtáborhelyét, ám Daniel Ricciardo inkább az ausztrál pusztán választja az időtöltés helyszínét, nem kedvelve a hideget.

az_ausztral_sztyeppen_tolti_az_idot.png

Míg a többi Forma-1 versenyző az edzőteremben izzad, Ricciardo más utat választott a 2024-es szezonra való felkészülés során. Az RB pilótája jelenleg Ausztráliában van családjával és barátaival.

A közösségi médiában nemrégiben megosztott egy képet, amelyen egy Polaris terepjáró tetején ül, élvezve az ausztrál napsütést. Ez jól mutatja, hogy visszatért a régi, laza és nyugodt stílusához.

A nyolcszoros futamgyőztes többször kifejezte szeretetét hazája iránt, különös hangsúlyt fektetve az Outback régióra, ami nyugalmat és szabadságérzetet áraszt számára.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4118315001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása