Norris és Leclerc új szerződése még inkább erősítette Albon pozícióját.

Alexander Albon tavalyi teljesítménye alapján sokan nagyra értékelik, és könnyen megtörténhet, hogy a következő évben ő lesz a kulcsszereplője a pilótapiacnak. Ezt a tényt tovább erősíti, hogy nemrégiben Lando Norris és Charles Leclerc is meghosszabbította szerződését.

norris_es_leclerc_uj_szerzodesevel.png

Míg idén hosszú idő után stabilnak tekinthető a mezőny, hiszen 2023-hoz képest nem érkezett új versenyző, és senki sem váltott csapatot, ez a helyzet 2025-re jelentősen megváltozhat. A jelenlegi szezon végén ugyanis a pilóták közel felenek lejár a szerződése.

Azonban múlt hét óta már tudjuk, hogy Norris és Leclerc kivétel, mivel a brit legalább két évvel meghosszabbította a 2025 végéig szóló szerződését, míg Leclerc, bár az idén járt volna le az egyezménye, hosszú távra kötelezte el magát a Ferrari csapatával.

Ez a fejlemény különösen fontos, mert mindkét versenyző esetében voltak olyan pletykák, amelyek csapatváltáshoz kötődtek. Norris esetében többször is emlegették a Red Bull-lal való összekötést. A topcsapatok közül azonban a Mercedes és a McLaren már megerősítette a fix pilótapárost, míg a Red Bull és a Ferrari esetében még egy-egy hely lehet elérhető 2024 után.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9918315013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása