Ezt üzenetet küldte Russell Hamiltonnak a Ferrari bejelentését követően.

George Russell és Lewis Hamilton már két szezont töltöttek el együtt a Mercedes csapatánál, és hamarosan elkezdődik a harmadik szezonjuk.

ezt_uzenetet_kuldte_russell_hamiltonnak_a_ferrari_bejelenteset_kovetoen.png

Azonban most kiderült, hogy a következő szezon végén útjaik biztosan szétválnak, mivel Hamilton a Ferrarit választotta új csapatának.

Az elmúlt időszak legfontosabb híre minden bizonnyal az, hogy Hamilton 2025-ben a Ferrari színeiben fog versenyezni.

Sainz helyét elfoglalva, így Leclerc lesz a csapattársa a Scuderia istállóban. A bejelentés és a döntés váratlanul érkezett, de lássuk, hogy mit gondol erről Russell.

A fiatal brit versenyző helyzete különösen érdekes, mivel három évnyi idő után került fel a Mercedes gyári csapatához, ahol a hétszeres világbajnok és a sportág történetének legsikeresebb pilótája várta.

Russell többször is kifejezte elismerését Hamilton iránt, és örömét fejezte ki amiatt, hogy a minden idők egyik legjobb pilótájával mérheti össze tehetségét.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2018317569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása