Az Albon-ról szóló pletykák valóságtartalma lehet, azonban egy érdekes fordulattal.

A Motorsport-Total.com szerint tényleg adott egy ajánlatot a Red Bull Alex Albonnak, ám a brit-thai egy kicsit másfajta ajánlatot kapott, mint amit Peter Windsor F1-es újságíró említett.

az_albon-rol_szolo_pletykak_valosagtartalma_lehet_azonban_egy_erdekes_fordulattal.png

Peter Windsor múlt héten a YouTube csatornáján azt állította, hogy Albonnak 2025-től 3 évre szóló szerződést kínált a Red Bull, és úgy vélekedett, hogy elképzelhetetlen, hogy erre a lehetőségre nemet mondjon a Williams pilótája. Az általa közölt információra hivatkozva kijelentette, hogy 90 százalékban megbízható.

Később a Williams csapatbemutatóján James Vowles, a csapatfőnök elmondta, hogy Albonnak már van szerződése a 2025-ös szezonra, miközben Albon nem volt hajlandó egyértelműen nyilatkozni jövőbeli terveivel kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1118321281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása