Cunoda: Szeretnénk versenybe szállni a Red Bull-lal.

Az átnevezett AlphaTauri csapat pilótája, Cunoda Júki, határozottan kijelentette, hogy nem elégszik meg kevesebbel, és célt tűzött ki maga elé, hogy még a Red Bull Racing csapatával is versenybe szálljanak.

cunoda_szeretnenk_versenybe_szallni_a_red_bull-lal.pngAz idei szezontól kezdve egyre szorosabb lesz a kapcsolat a Red Bull Racing és a hozzá kapcsolódó testvércsapat, a Visa Cash App RB között. Ez a szorosabb együttműködés már a versenyautóikon is látszik és érezhető.

A pénteki autóbemutatón Cunoda Júki mellett Daniel Ricciardo is kiemelte a célokat és az ambíciókat. A japán pilóta azt szeretné elérni, hogy a csapata ne csak versenyezzen, hanem valóban versenyben legyen a Red Bull Racing csapatával is.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr818322735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása