Brundle: A csapatok inspirálódhatnának az Aston Martin megjelenéséből.

Martin Brundle szerint nem helyes irányba halad, hogy a súly csökkentése érdekében a Forma-1 autók megjelenése szenved.

brundle_a_csapatok_inspiralodhatnanak_az_aston_martin_megjelenesebol.png

Az idei évben egyre gyakrabban mutatkoznak be a 2024-es Forma-1 autók, például ma az Aston Martin is bemutatta terveit a közelgő szezonra. Az együttes hű marad a hagyományos zöld színéhez, és néhány merész ötlettel is előrukkol.

Egyesek szerint manapság a Forma-1 csapatok próbálnak takarékoskodni a súlykorlátozás miatt azzal, hogy lemondanak a színekről, de az Aston Martin kivételt képez, és ezt egykori Forma-1-es versenyző is üdvözli.

"Az Aston Martin elegáns megjelenésű" – írta Brundle a közösségi médiában az Aston Martin 2024-es versenyautójára utalva. "A csapatokat ösztönözni kellene valamilyen súlycsökkentési kedvezménnyel azért, hogy gazdagabb festéssel jelenjenek meg, amelyek kiemelkednek a pályán a nézők és a televízió nézői számára."

A pályának dinamikusnak kell lennie, hiszen ez a Forma-1. Néhány csapat azonban komor és unalmas megjelenésre törekszik" – tette hozzá Brundle, utalva arra, hogy néhány csapat a súlyhatékonyságra helyezi a hangsúlyt az autók festése során.

Ugyanakkor kiderült, ki lesz az Aston Martin tartalékversenyzője a 2024-es szezonban. A fiatal tehetségnek ígéretes jövő állhat akár a Forma-1-ben is.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9618324759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása