Hamiltonnak Leclerc jelenti a legnagyobb kihívást jelen helyzetben.

Ki lesz az esélyes a Ferrari Forma-1-es gárdáján belüli rivalizálásra 2025-ben? Szakértők egyetértenek abban, hogy Lewis Hamilton megcélozta Charles Leclerc-et, mint a mezőny legjobb időmérő versenyzőjét.

hamiltonnak_leclerc_jelenti_a_legnagyobb_kihivast_jelen_helyzetben.png

Bár a 2024-es Forma-1-es szezon még nem is indult el, Lewis Hamilton már átigazolása révén a Ferrarihoz, sokak számára előre vetíti a 2025-ös esztendőt, különös tekintettel a Ferrari belső rivalizálására.

Nemrégiben Marc Surer, a Formel1.de számára, nyilatkozta, hogy Leclerc gyorsabb lehet, most pedig David Coulthard osztotta meg gondolatait a Formula for Success podcastban.

Úgy érzem, hogy Charles Leclerc előtt az egyik legnagyobb kihívás áll. Charles véleményem szerint a leggyorsabb egy kört teljesítő versenyzők között van, de általánosságban is, egy fiatal, zseniálisan gyors pilótáról van szó.

Bár Leclercnek nem lehetnek olyan kimagasló sikerei és tapasztalatai, mint Hamiltonnak, de csak idő kérdése, hogy ő legyen a bajnok, és ez lehet a legnagyobb kihívás Hamilton számára – mondta Coulthard, aki összehasonlítást hozott fel a saját időszakából is.

Szerintem Mika Häkkinen volt az egyik leggyorsabb egy körön, szerintem még Michael Schumachernél is gyorsabb volt. Ezt sajnos nem tudom alátámasztani, mert sosem ültek ugyanabban az autóban, de Michael abban jeleskedett, hogy a versenyen hatszor tudott időmérős kört futni.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr7118324193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása