Brown bólintott elismerően Alonsónak, aki még 40 évesen is "lenyűgöző".

A McLaren vezetője, Zak Brown lenyűgözve figyeli Fernando Alonsót, aki 40 év felett is kiváló teljesítményt nyújt, és örül annak, hogy manapság ennyi csapat versenyez a dobogóért.

brown_bolintott_elismeroen_alonsonak_aki_meg_40.png

Sokat beszéltek már a McLarenről az autóbemutatón, ahol nem leplezték le az összes részletet a tervezett 2024-es modelljükről. 2023-ban keményen küzdöttek az Aston Martinnal, idén pedig a Red Bullra koncentrálnak.

Valószínűleg Fernando Alonsónak is lesznek véleményei erről, aki korábban Zak Brown irányítása alatt állt. A két fél továbbra is jó viszonyban van, amit a McLaren vezetője most is hangsúlyozott a formulapassion.it szerint.

Fantasztikus volt látni, hogy a korábbi versenyzőnk, a kétszeres világbajnok Fernando Alonso bebizonyította, hogy 42 évesen is lehet sikeres, hiszen az első nyolc futamon hat dobogós helyezést ért el.

Brown biztos abban, hogy a 2024-es szezon nem lesz könnyű számukra, hiszen minden csapat keményen dolgozott. 2023-ban már láthattuk, hogy bizonyos pályákon az erőviszonyok gyorsan változhatnak.

A Mercedes, a Ferrari és az Aston Martin nem könnyítette meg a dolgukat, de minden versenyen keményen küzdöttek, és ez izgalmas finálét eredményezett - folytatta a McLaren vezetője.

Korábban még soha nem fordult elő, hogy öt különböző csapat legalább hét dobogós helyezést ért el egy szezonban, ez mutatja az idei mezőny versenyképességét.

Eközben Marquez méltatta Alonsót, akitől sokat tanult az elmúlt években, és különösen tiszteli azt, hogy mindig képes volt felülmúlni a csapattársait.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5018326703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása