Nagyon korán fog indulni az idei szezon első futama.

Az FIA nemrégiben megerősítette az idei 120 pályaverseny kezdési időpontját. Ebből kiderült, hogy az idény első sprintversenye Kínában fog zajlani, de a verseny rajtja európai idő szerint igen rossz időjárási körülmények között lesz.

nagyon_koran_fog_indulni_az_idei_szezon_elso_futama.png

Ahogyan az elmúlt években, idén is hat sprintes hétvége várja a versenyzőket. Azonban a formátum kissé változott, mivel a pénteki edzést most a sprintkvalifikáció követi, szombaton pedig reggel lesz a sprintverseny, délután pedig a vasárnapi főfutam időmérője.

Az FIA korábban nem hozta nyilvánosságra a kezdési időpontokat, mert még vártak jóváhagyásra a sprintek változtatásai. Ez azonban néhány héttel ezelőtt megtörtént, így most már elérhető a teljes versenynaptár.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4218327611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása