Perez beszélt arról, hogy mit tervezett elérni 2024-re.

Sergio Perez, a Red Bull Forma-1-es versenyzője azt mondta, hogy 2024-ben folyamatos fejlődést tervez produkálni, miután 2023-ban komoly visszaesésen ment keresztül. Perez tavaly csupán kétszer győzött a csapat 21 versenyéből, a többi diadal Max Verstappen nevéhez kötődött.

perez_beszelt_arrol_hogy_mit_tervezett_elerni_2024-re.png A mexikói versenyző mindkét győzelmét az idény elején szerezte, azonban később szembetűnően romlott a teljesítménye, gyakran még a Q3-ba sem jutott be, és az utolsó nyolc versenyen csak egyszer állhatott a dobogóra.

A RB20 bemutatójának alkalmával Perez kifejtette, hogy tanulni akar az előző év tapasztalataiból.

Teljesen kipihentnek érzem magam.

Nyilvánvalóan nagyon fontos az elmúlt év tapasztalatainak megértése, hogy tanuljunk a hibáinkból. Úgy érzem, sok mindent megértettünk. Ez az én negyedik évem a Red Bull csapatában, és úgy érzem, hogy ez lesz a legjobb.

Perez előtt fontos szezon áll, mivel 2024 végén lejár a szerződése a Red Bullal. Mivel a teljesítménye javulni kezdett a szezon vége felé, 2024-re célja, hogy minden lehetőséget kihasználjon, ami elé kerül

Szeretnék erős alapot kiépíteni az első versenyeken, és ezt a lendületet fenntartani, folyamatosan fejlődve.

Perez elmondása szerint a tavaly év végi áttörését az okozta, hogy megértettem a nehézségeimet, és hogy miért voltam ilyen nehéz helyzetben.

Az autó fejlesztési iránya, valamint a túlkompensáció kompenzálása nem mindig vezetett jobb eredményekhez. Szerintem ebből sokat tanultunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3318327621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása