Az Alpine meglepődött saját forgatási napján.

Az utolsó csapatként az Alpine is végrehajtotta autójának bevezetését, mielőtt holnap megkezdődik a Forma-1 2024-es szezon előtti teszt Bahreinben.

az_alpine_meglepodott_sajat_forgatasi_napjan.png

Ahogyan minden más csapat előtt, úgy az Alpine is befejezte az A524-es autó bevezetését a bahreini szezon előtti teszt előtt, ez az első alkalom, hogy az autó pályára lépett, még mielőtt szerdán hivatalosan elkezdődik a munka.

A franciák már február elején bemutatták Forma-1-es autójukat, és ezen kívül megmutatták modelljüket, amelyet a WEC hiperautó kategóriájában indítanak – ezt a Mercedesnél tartalékpilóta Mick Schumacher vezeti majd.

A teszt előtt a csapatvezető, Bruno Famin nem túl biztatóan nyilatkozott az elvárásaikról erre az évre, utalva arra, hogy rendkívül nehéz feladat vár rájuk, hogy ledolgozzák az erőforrásaik gyengeségéből származó hátrányt.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5718330337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása