Fernando Alonso friss Aston Martinja megérkezett a Forma-1-be.

Az Aston Martin a hatodik csapatként mutatta be 2024-es autóját, az AMR24-et, melyet a csapat technikai igazgatója, Dan Fallows szerint a tavalyi versenyautó "jelentős fejlesztése" alapján alkottak meg - bár az autó festése látszólag kevésbé változott az előző verzióhoz képest.

aston_martin.png

A múlt szezont ígéretesen kezdő, hosszú ideig a második legjobb csapatnak számító, végül pedig csak az ötödik helyen záró csapat pilótafelállása változatlan maradt 2024-ben is, tehát idén is Fernando Alonso és Lance Stroll fogja képviselni a csapatot a pályán:

A 2024-es autókat, amelyeket hamarosan a pályán is láthatunk majd, már bemutatták, hiszen a szezon előtti tesztet február 21. és 23. között tartják Bahreinben:

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9118330397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása