Ricciardo: Véget vetettünk a találgatásoknak az RB friss autójával kapcsolatban.

Daniel Ricciardo szerint kellemes meglepetést okoztak a rajongóknak azokkal az eredményekkel, amelyeket az RB csapat produkált az előszezoni teszteken.

daniel_ricciardo.png

Ezzel szembesítették és megcáfolták néhány alaptalan pletykát.

A Forma-1 közössége nem fogadta túl jól az AlphaTauri névváltoztatását, különösen nem a Visa Cash App RB megjelenését, amely kevéssé nyerte el a szurkolók tetszését

A festés további hevességet adott az indulatoknak, mivel számos hasonlóságot mutatott a korábbi Toro Rosso autó dizájnjával.

Ezután egyre többen beszéltek arról, hogy a szoros kapcsolat miatt egy második Red Bullt fogunk látni a pályán, amikor Cunoda és Ricciardo vezeti a 2024-es modellt.

Az ausztrál azonban örül annak, hogy sikerült megcáfolniuk ezeket a találgatásokat.

A szurkolók nagyon izgatottak voltak, úgy gondolom, sokan azt hitték, hogy egy korábbi autó variációját fogjuk látni, de ez nem így van - utalt Ricciardo arra, hogy a visszafogott festés miatt sokan azt hitték, hogy a Toro Rosso autóját látni a Red Bull dizájnban.

Az autó kétségkívül fejlődött a tavalyi évhez képest. Nehéz összehasonlítani, mert Abu-Dzabiban frissítéseket vezettünk be, így egy olyan autóval vetjük össze, amely friss fejlesztéseket kapott..

Ha az előző Abu-Dzabi verseny előtti autóhoz hasonlítjuk, úgy tűnik, hogy nagyobb lépést tettünk, de ez csak egy folyamat eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5518339089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása