Norris nagyon optimista, jó előjelekkel várja az új évet.

Lando Norris szerint kritikus, hogy az idei szezont ne hátrányból indítsák el, és jelenleg úgy tűnik, hogy minden adott lesz ehhez.

lando_norris.png

A McLaren tavalyi erőteljes teljesítményével a szezon második felében sikerült megszerezniük a negyedik helyet a konstruktőrök között, azonban ez az eredmény sokkal jobb lehetett volna, ha hasonló formában kezdték volna a szezont.

Mint ismert, a wokingiak még a 2023-as Bahreini Nagydíjon a legrosszabb csapatok közé tartoztak, de Ausztriában megfordult a helyzet, amikor egy áttervezett autóval előrukkoltak, ami megfelelt a reményeknek.

Emiatt Norris bízik abban, hogy idén jó lesz a szezonkezdet.

A Racefans.net közlése alapján Norris úgy véli, hogy az elmúlt néhány év problémái a felkészülés és bizonyos ismeretek hiányából eredtek. Idén úgy érzi, hogy sokkal jobban felkészültek minden téren, ami nagyon örömteli.

Kicsit merészebb megközelítést választottunk különböző dolgokban, ahelyett, hogy a 'nem biztos, hogy készen leszünk'-típusú mentalitást alkalmaztuk volna.

Nem úgy érezzük, hogy teljesen kihasználtuk volna ezt vagy azt a területet, de úgy gondolom, hogy sokkal több tudással és szakértelemmel rendelkezünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr3918340101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása