Leclerc elmondta hogy kissé csalódott a második hely miatt.

Charles Leclerc a második helyen zárta a Bahreini Nagydíj időmérő edzését, és a lemaradása körülbelül két tizeddel volt Max Verstappen mögött.

charles_lecler_ferrari.png

A monacói enyhén csalódott volt a leintés után, de tudja, hogy az igazi próbatétel még csak holnap következik.

A szabadedzések után nehéz volt megmondani, ki lehet a pole pozíció legnagyobb esélyese, de kezdett körvonalazódni, hogy a Ferrarik biztosan a legjobbak között lesznek.

Leclerc például remek kört futott a Q2-ben, de a Q3-ban végül nem tudta megismételni teljesítményét, pedig lehetett volna még tartalékuk.

Ezért a ferraris kissé keserűen nyilatkozott: "Kissé csalódott vagyok.

Alapvetően jól mentünk az időmérőn, de az utolsó pillanatig trükkös volt. Mindenesetre jobb helyzetben vagyunk, mint egy évvel ezelőtt."

"A Q2-ben kb. ugyanolyan kört futottam, mint amit Max a Q3-ban. Úgy érzem, benne volt a pole, de a végén egy kicsit lemaradtunk a használt gumikon.

Kérdés, hogy a Ferrarinak milyen esélyei lesznek a versenyen a Red Bull-lal szemben, főleg figyelembe véve a tavalyi évre vonatkozó adatokat."

Leclerc azt mondta, bízik abban, hogy javultak a gumikopás terén. "Úgy gondolom, hogy a versenytempónk kissé javult, de a Red Bull még mindig viszonylag nagy előnyben van."

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy Leclerc ne próbálná megnyerni a szombati versenyt, csak tudja, hogy a Red Bull továbbra is a mezőny legjobb autója.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2218343605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása