Max Verstappen Az időmérő nagyon élvezetes volt.

Max Verstappen nyerte az első pole-pozíciót a 2024-es Forma-1 szezonban, de nem volt egyszerű a dolga a holland versenyzőnek: bár az 1:29.179-es időkörrel a leggyorsabb volt, Charles Leclerc jobb időt futott – bár a monacói pilóta csak a Q2-ben érte el a 1:29.165-ös eredményt, a Q3-ban pedig már 228 ezreddel lassabb volt, mint Verstappen.

max_verstappen_az_idomero_nagyon_elvezetes_volt.png

Verstappen még a pole-pozíciót is megszerezte, annak ellenére, hogy az utolsó szektorban hibázott, amiért nevetve kért bocsánatot a rádióban a versenymérnökétől, Gianpiero Lambiasétól.

A Sky-nek adott nyilatkozatában a háromszoros világbajnok így fogalmazott a kvalifikáció után:

Valóban nagyon szórakoztató volt az időmérő. A hétvége elején jelentkező szél nehezítette a dolgunkat, és a Q3-ban nehéz volt kihozni a maximumot az autóból, de végül minden összeállt a kocsival.

Ahogy tegnap is mondtam, néhány finomhangolást kellett végrehajtanunk, hogy tökéletes legyen az autó egyensúlya az időmérőre. A futam is szoros lesz, meglátjuk, hogy holnap hogyan alakulnak a dolgok.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6518343599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása