Charles Leclerc Csak idő kérdése.....

Charles Leclerc, a Ferrari versenyzője úgy véli, hogy habár jelenleg jelentős hátrányban vannak a Red Bull mögött, ám egyre közelebb kerülnek hozzájuk, és csupán idő kérdése, mikor tudnak nyomást gyakorolni a Milton Keynes-i csapatra.

charles_leclerc_csak_ido_kerdese.png

A bahreini szezonnyitón Carlos Sainz Jr., míg a szaúdi futamon Charles Leclerc állhatott fel a dobogó harmadik fokára a két Red Bull mellé.

Leclerc mindkét versenyen a második helyről rajtolhatott, és sokkal ígéretesebb volt számára a szezon kezdete, mint a 2023-as év.

Bahreinben Leclerc kiesett, a Ferrari pedig a versenytempó hiánya miatt nem tudott kihívást jelenteni a Red Bull számára.

Bár Leclerc 18 másodperces lemaradása Verstappentől Dzsiddában még mindig elkeserítő lehet, a monacói szerint a Ferrari fejlődése az előző szezonhoz képest azt mutatja, hogy ha így haladnak  képesek lesznek nyomást gyakorolni a Red Bullra.

Ez egy pozitív verseny volt.

Azt hiszem, apró lépéseket teszünk a megfelelő irányba. Ha visszanézünk az elmúlt 6-7 hónapra, mi vagyunk az a csapat, amelyik a legtöbbet fejlődött, és lassan felzárkózunk.

A különbség még mindig nagy, de ha továbbra is ilyen kitartóan dolgozunk, biztos vagyok benne, hogy csak idő kérdése, mire nagyobb nyomást tudunk gyakorolni a Red Bullra.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4318352677

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása