FIA válaszolt azokra a pletykákra, melyek a panasszal kapcsolatosak voltak

Az FIA hivatalos állásfoglalást adott ki a Red Bull felfüggesztett alkalmazottjának panaszára, azonban nem voltak hajlandóak megerősíteni vagy cáfolni azt, hogy hozzájuk is érkezett megkeresés.

 

A Christian Horner ügy körüli bizonytalanság továbbra is nő, különösen azután, hogy az elmúlt hetekben több jelentős esemény is történt.

az_fia_valaszolt_azokra_a_pletykakra_melyek_a_panasszal_kapcsolatosak_voltak.png

Először is, a csapatfőnök felmentést kapott a vádak alól, majd egy ismeretlen személy bizonyítékokat küldött el az F1 számos résztvevőjének.

Később olyan hírek kezdtek terjedni, hogy Horner jelentős összeget ajánlott egy felfüggesztett női alkalmazottnak a Red Bullnál, és végül is kiderült a belső viszály forrása, ahol két fél, a thai befektetők és a Red Bull osztrák vezetése között alakult ki megosztottság.

Miután a nő, aki vádolta Hornert, bejelentette, hogy kitart és panaszt tesz az FIA-nál, most megérkezett a hivatalos válasz is:

Az FIA-nál a megkereséseket és panaszokat a megfelelőségi tisztviselő és szükség esetén az etikai bizottság kezeli. Mindkét testület függetlenül működik, és szigorúan biztosítja a titoktartást az egész folyamat során.

Ezért jelenleg nem tudjuk megerősíteni semmilyen konkrét panasz beérkezését, és valószínűtlen, hogy további kommentárokat kapunk a panaszokkal kapcsolatban, bármelyik félről is érkezzenek.

Ez azt jelenti, hogy jelenleg csak részleges információk alapján lehet következtetéseket levonni, és az FIA nyilvánvalóan belső vizsgálatot folytat, ami arra utal, hogy a továbbiakban nem nyilvános lesz.

Eközben közzétettük a jövő heti motorsport-programot, amelynek részeként vasárnap hajnali 5-kor kezdődik az Ausztrál Nagydíj, ez lesz az idei szezon harmadik futama.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5518356299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása