A hétvégén Bottas egy rendkívüli Forma-1-es autót tesztelt

A kiváltságos ausztrál Valtteri Bottas volt a hétvégi Adelaide Motorsport Festival kiemelt vendége, társaságában a Forma-1 világbajnok Damon Hill és David Croft.

a_hetvegen_bottas_egy_rendkivuli_forma-1-es_autot_tesztelt.png

Az évente megrendezett eseményen a rajongók számos lenyűgöző versenyautót láthatnak akció közben, kezdve a klasszikus Forma-1 autóktól egészen a legendás sportkocsikig és más neves járművekig.

Általában az Ausztrál Nagydíj előtt egy héttel rendezik meg, mintegy felvezetésként a nagy eseményhez.

Bottas maga is részt vett a programokban, először egy Larry Perkins VK Commodore volánja mögött ült, majd kipróbálta az 1989-es March-Judd Leyton House Forma-1 autót, amelynek egy fotóját a cikk alján láthatjátok, mellette Hill és Croft társaságában.

A finn versenyző számára azonban a hétvége csúcspontja egyértelműen az volt, amikor a Speedcafe munkatársai különleges ausztrál fogadták, mely pillanatot egy sapka is megörökített.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4418356309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása