A Forma-1 meghosszabbította szerződését a legnagyobb logisztikai partnerével

A Forma-1 hosszú távú megállapodást kötött a DHL-lel, így a logisztikai óriás továbbra is megőrzi pozícióját a bajnokság egyik legrégebbi partnereként.

a_forma-1_meghosszabbitotta_szerzodeset_a_legnagyobb_logisztikai_partnerevel.png

Már két évtizede dolgoznak együtt.

A DHL azon vállalkozások közé tartozik a Forma-1-ben, melyek az elsők között kötöttek megállapodást a sorozat egykori vezetőjével, Bernie Ecclestone-nal.

A Liberty Media irányítása alatt is megtartották pozíciójukat. Ecclestone mindig is nagyra tartotta a vállalatot, még engedélyezte számukra, hogy saját motorhome-juk legyen a paddockban, a csapatok és a gumiszállítók mellett.

A DHL az utóbbi időben támogatja az F1 fenntarthatósági céljait is, bioüzemanyaggal működtetett kamionokkal szállítva az európai események helyszínei között.

Állításuk szerint ez 83%-kal csökkentette károsanyag-kibocsátásukat. Flottájuk idén 37 járművel bővült.

Ezenkívül a tengerentúli eseményekre hatékonyabb Boeing 777-esekre váltottak, mely 17%-os csökkentést eredményezett a károsanyag-kibocsátásban.

A 2024-es európai szezonra a DHL felújítja motorhome-ját is.

Az új egység napelemekkel, valamint töltő és újrahasznosító állomással lesz felszerelve, melyeket szintén bioüzemanyaggal működő kamion fog szállítani.

Az F1 kereskedelmi partnereiért felelős igazgatója, Jonny Haworth ezt mondta.

A DHL a legrégebbi partnerünk, és kulcsfontosságú szerepet játszik eseményeink lebonyolításában. Örömmel folytatjuk sikeres együttműködésünket a következő években is.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4618352693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása