Lambiase beszélt arról, hogy a Verstappennel való együttműködésükről.....

Az elmúlt évek során Gianpiero Lambiasének személye által Max Verstappen a világ figyelmének középpontjába került, hiszen a kétük közötti partnerség már 2016 óta fennáll.

lambiase_beszelt_arrol_hogy_a_verstappennel_valo_egyuttmukodesukrol.png

A mérnök most részletezte, hogyha esetleg más pilótával kellene együtt dolgoznia a jövőben, milyen álláspontot foglalna el.

A Red Bull csapatbeli feszültsége és Christian Horner körüli botrány miatt mostanság igen népszerű téma Verstappen lehetséges csapatváltása, Toto Wolff csapatfőnök pedig egyértelművé tette, hogy a holland a legfőbb választottja lenne Lewis Hamilton jövő évi üresedő helyére.

Bár most kissé csendesebb a Red Bull háza táján, és van némi javítani való teljesítményük terén az Ausztrál Nagydíj után, azért nem szabad teljesen elvetni a botrányok lehetőségét.

Emiatt továbbra sem zárható ki, hogy Verstappen mégis úgy dönt, hogy távozik, bár ez jelenlegi csapatok közötti erősorrend alapján nem lenne ésszerű.

Lambiase azonban azt mondta, hogy ő Verstappenre „mint fiatalabb testvérre tekint, és nehezen tudná elképzelni a munkáját egy másik versenyzővel.

Bármiről és bárkiről beszélgethetek vele a nap bármely pontján -

Eljutottunk már arra a szintre, ahol teljesen kényelmesen érezzük magunkat a másik társaságában.

Talán nem is kellene ezt mondjam, de nem hiszem, hogy szívesen dolgoznék bármely másik pilótával azután, amit Maxszal elértünk.

Tekintettel arra, hogy milyen sikereket értek el Maxszal, aki az egyik legnagyobb tehetség, akit a sport valaha látott; nem lenne igazságos egy másik versenyzővel szemben, legyen az ő vagy az én szemszögemből, ha megpróbálnánk ismételni azt, amit közösen elértünk – mondta Lambiase.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6918367669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása