Drive to Survive Kulisszatitkok: Hogyan Kezelik Christian Horner Ügyét?

A Netflix sikeres sorozatának, a Drive to Survive-nak a vezető producere, James Gay-Rees nyilatkozott arról, hogy hogyan tervezik kezelni a következő évadban a Christian Horner körül kirobbant botrányt.

drive_to_survive_kulisszatitkok_hogyan_kezelik_christian_horner_ugyet.png

A Forma-1-es szezon előtt felbukkant a botrány, amely szerint a Red Bull vizsgálatot indított a csapatfőnök, Christian Horner ellen, mivel állítólag helytelenül viselkedett egy női alkalmazottal - bár végül lezárták a vizsgálatot és Horner felment a vádak alól, de később mégis kiszivárogtatták a 79 fájlból álló állítólagos bizonyítékokat a Horner-ügyben.

További fejlemény, hogy a Red Bull az őszintétlenség miatt felfüggesztette a csapatfőnököt megvádoló nőt, aki viszont fellebbezett a döntés ellen, így a történet még nem zárult le teljesen.

A Telegraph ezügyben megkereste a Forma-1-ről szóló sorozat, a Drive to Survive vezető producerét, James Gay-Reest, aki elmondta, hogy a sorozat fog foglalkozni a Horner-üggyel:

Igen, valamilyen módon szükséges lesz rá utalnunk. Mindenki azt szeretné, hogy a történetet egy adott módón mutassuk be, ezért fontos, hogy betartsuk a határokat, és mindenki elégedett legyen - mi és a Netflix is - hogy nyugodtan alhassunk éjszaka a döntéseinkkel.

Egyensúlyra van szükség.

Úgy gondolom, hogy Horner egyelőre helyzetben van, de szerintem még nem zárult le minden. Attól függ, hogy hogyan alakul az ügy.

Nem vagyok tisztában a háttérrel, és őszintén szólva, nincs véleményem róla, de senkinek nem kívánom azt, amit ő átélt.

A producer azt is elmondta, hogy a történtek óta beszélt a Red Bull csapatfőnökével, aki érdekes megjegyzést tett Gay-Rees-nek:

Beszéltem vele, és Christian azt mondta nekem, hogy 'minden a ti hibátok – tette hozzá Gay-Rees.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5218367679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása