Ausztrál és Japán Baleset: Williams F1 Csapatának Költése Megdöbbentő Magasságokba Emelkedett

Az Ausztrál Nagydíj első gyakorlásán Alexander Albon súlyos balesetet szenvedett, ami miatt autója karosszériája olyan károkat szenvedett, hogy azt már nem lehetett megjavítani a versenyhétvégén.

alex_albon.png

Ennek következtében Logan Sargeant sem tudott elindulni a Melbourne-i versenyen, mivel hiányzott a szükséges pótkasztni.

Japánban, a vasárnapi nagydíjon, a brit-thai versenyző részt vett egy rajtbalesetben, ami további sérüléseket okozott a karosszériának.

A kínai futamon sem lesz még pótalkatrésze a grove-i csapatnak.

A The Race riportere, Scott Mitchell-Malm szerint a két sérülés javítása több mint 2 millió dollárba került a Williams csapatának, ami átszámítva több mint 720 millió forintnak felel meg, ami hatalmas összeg.

Fontos megjegyezni, hogy idén a költségvetési sapka összege 135 millió dollár, ami minden csapat számára kritikus, nemhogy többmillió dollárok.

A Williamsnek további gondot okoz, hogy azon három csapat közé tartoznak, akik még egy pontot sem szereztek ebben a szezonban.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2818376115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása