Hülkenberg szerint Suzuka "falja" a gumikat...

Idén a Haas csapat kiválóan szerepel, hiszen három versenyből kettőn is pontokat szereztek, ami jóval felülmúlja az új csapatvezető várakozásait.

hulkenberg_szerint_suzuka.png

A legutóbbi versenyen mindkét autójuk a legjobb tíz közé került, így komoly csatában vannak a Red Bull csapattal a konstruktőri bajnokságban.

A következő verseny Japánban lesz, ami sok pilóta számára kedvelt helyszín.

Kevin Magnussen kiemelte a lassú és gyors kanyarok izgalmas kombinációját azon túl, hogy elismerően beszélt a hazai szurkolókról.

Suzuka egy klasszikus pálya, ahol vezetés szempontjából igazán szórakoztató lehet versenyezni" - mondta a dán versenyző a japán aszfaltcsíkról.

A japán szurkolók egyediek, és más a szurkolói kultúrájuk, ez mindig különleges élmény. Bár Suzuka látszólag nem ideális számunkra, úgy gondolom, hogy az autónk most jobb, mint tavaly.

Mint tudjuk, a Haas tavaly komoly problémákat tapasztalt a gumikopással, amit idén próbáltak kijavítani, és eddig jól haladnak ezen a területen. Azonban Hülkenberg szerint Japán nagy kihívást jelent, mivel a pálya "falja" a gumikat.

Suzuka egy keveréke az alacsony, közepes és magas sebességű szakaszoknak, és ez az első alkalom idén, hogy ilyen magas kopású pályán versenyzünk, tehát érdekes lesz látni, hogy hol állunk ezen a téren.

Eközben a MotoGP vezetője úgy véli, hogy miután a Liberty Media jelentős részesedést szerzett a sorozatban, nem kizárt, hogy a jövőben közös versenyhétvégéket szerveznek a Forma-1-gyel.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4218369835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása