A Red Bull és a Ferrari Kapcsolata

A hétvége kezdetén már sejteni lehetett, hogy Szuzukában ismét a Red Bull lesz az egyik legesélyesebb, különösen miután Max Verstappen a melbourne-i botlást követően lenyűgöző teljesítménnyel hódította el a pole pozíciót, majd magabiztosan nyerte meg a versenyt, megelőzve csapattársát, Sergio Perezt. Ennek köszönhetően a Red Bull újabb kettős győzelme révén 21 pontos előnyre tett szert a tabellán a Ferrari előtt.

a_red_bull_es_a_ferrari_kapcsolata.png

Amikor Helmut Markót, a Red Bull tanácsadóját arról faggatták, van-e bármi, amivel elégedetlen volt a szuzukai hétvége után, így válaszolt: „Valójában alig találni valamit. Minden tökéletes volt az utolsó körig! A bokszmunkák hihetetlenek voltak, három kerékcserét végeztünk el 2 másodperc alatt.”

Az osztrák lap aztán felvetette, hogy az újabb magabiztos győzelem után már gratulálhatnak-e az ellenfelek az idei világbajnoki címhez? Marko azonban úgy véli, korai még erről beszélni.

„Hagyják ezt békén! Még csak négy futamot futottunk, huszon még hátra van! Melbourne-ben láttuk, milyen gyorsan változhat minden. A Ferrari erős és megbízható, nem írhatjuk le őket.”

Marko reagált Toto Wolff, a Mercedes-főnök, megjegyzéseire is, aki Szuzukában azt állította, hogy Verstappent idén senki sem fogja tudni utolérni: „Az autója látványosan jó, ő pedig látványosan jól vezet” — mondta Wolff.

„Én mindig is azt mondtam: van egy jó autónk, de aztán Max egy új szintre emeli” — magyarázta Marko. „Szuzukában minden egyértelmű volt, de aztán Max megfutotta ezt a hihetetlen leggyorsabb kört kopott gumikon. Nem játszadozásból tette, hanem azért, hogy eljusson az üzenete: ‘Helló, ti, többiek csak azért vagytok, hogy másodikok legyetek!’.”

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2618376351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása