A Kínai Nagydíj után így fest a Formula-1 pontverseny állása

Max Verstappen diadalmaskodott a Kínai Nagydíjon Norris és Perez előtt, így a holland versenyző már 25 ponttal vezet az egyéni világbajnokságban.

f1.png

Perez a második, viszont Leclerc-t csak 9, Sainzot pedig 16 pont különbség választja el a mexikói pilótótól.

Az idei második dobogóját megszerző Norris foglalja el az ötödik helyet a táblázaton, mögötte jelentősen lemaradva Piastri a hatodik, majd Russell, Alonso és Hamilton következik. A top 10-et Stroll zárja Cunoda előtt.

A csapatbajnokságban a Red Bull előnye az újabb erős teljesítménnyel 44 pontra nőtt, a Ferrari pedig még ennél is nagyobb előnnyel áll a McLaren előtt. A Mercedes és az Aston Martin csatájában jelenleg az előbbi van jobb pozícióban, de csak 12 pont a különbség.

Az RB 7 ponttal a hatodik, a Haas pedig 5 ponttal a hetedik, a Williams, Alpine, Sauber trió pedig továbbra is pont nélkül marad.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr2218386715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása