Szafnauer két pilótát fontolgat Verstappen mellett

Talán nem volt még ilyen izgalmas párosítás egy csapatban, mint Verstappen és Perez, például Alonso és Hamilton rivalizálásának idején a 2000-es évek második felében, amikor mindketten a McLarennél versenyeztek.

szafnauer_ket_pilotat_fontolgat_verstappen_mellett.png

Jelenleg nem nagyon valószínű, hogy Perez helyére más pilótát ültet a Red Bull, de ha mégis megtörténne, Szafnauer két nevet említett, akiket szívesen látna Verstappen társaiként. Az elmozdított csapatfőnök inkább a fiatalok mellett tenné le a voksát.

Ti is ugyanolyan jók vagytok a találgatásban, mint én, de kiket ültetnétek Max mellé? – tette fel a kérdést Szafnauer a PlanetF1.com-nak adott interjúban. Szeretem Lewis [Hamiltont]. Szerintem fantasztikus munkát végzett, de ő már más időszakban van a karrierjében.

Személy szerint én Landót ültetném Max mellé, hogy lássam, mi történik. Ugyanakkor nem azt mondom, hogy Landónak kellene ezt tennie – tette hozzá az egykori csapatfőnök, utalva arra, hogy a két versenyző talán túl versenyképes lenne egymás mellett.

Norris már többször is kijelentette, hogy „nem fél” Verstappen ellen versenyezni, de elismerte, hogy nehéz lenne legyőzni a hollandot, főleg a Red Bull volánja mögött, ahol nagyon otthonosan érzi magát a háromszoros bajnok.

Max az egyik legjobb pilóta a Forma-1-ben? Mindenképpen. Azt hiszem, ezt már bebizonyította. Egy olyan csapatban van, ahol nagyon jól érzi magát, sok minden épül köré, így bárkinek, még egy néhány évvel ezelőtti Maxnak is rendkívül nehéz lenne a mostani Max ellen menni.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr1618394183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása