Christian Horner további részleteket osztott meg Max Verstappen szerződéséről

Az új hírek szerint nagyszabású cserék várhatók a Red Bull Formula-1-es csapatában, miután a fő tervező, Adrian Newey bejelentette távozását.

christian_horner_tovabbi_reszleteket_osztott_meg_max_verstappen_szerzodeserol.png

Sokan már régóta spekulálnak arról, hogy Max Verstappen esetleg 2025-ben vagy 2026-ban elhagyja a csapatot.

Az információk szerint Verstappennek egy olyan kikötése van a szerződésében, ami szerint ha Helmut Marko elmegy, ő is szabadon távozhat.

Christian Horner csapatfőnököt arról is kérdezték, hogy van-e valamilyen záradék Newey távozására vonatkozóan Verstappen szerződésében.

Max szerződése bizalmas, de nem tartalmaz olyan kikötéseket, amelyek összekötnék Adrient Maxszal. Az évek során jó kapcsolat alakult ki közöttük, ahogy korábbi versenyzőinkkel is.

Max azonban tudja, hogy volt egy tervezett folyamat, és ez nem csak hirtelen jött – a csapat struktúrája nem fog változni Newey távozásával.

A német sajtó szerint a Mercedes akár évi 150 millió eurót is hajlandó lenne fizetni Max Verstappennek. Az F1-Insider.com szerint Verstappen a Miami Nagydíj után kezdi megbeszéléseit a német csapattal.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8918398457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása