Donald Trump úgy érzi, hogy a győzelem az övé és Norris is reagált rá

Kis felzúdulást váltott ki a Forma-1-es Miami Nagydíjon, hogy az Egyesült Államok korábbi elnöke, Donald Trump ellátogatott a versenyre, és még külön is meglátogatta a McLaren csapatgarázsát, ahol Zak Brown vezérigazgatóval is beszélt.

donald_trump_ugy_erzi_hogy_a_gyozelem_az_ove_es_norris_is_reagalt_ra.png

A csapat kiadott egy közleményt, amelyben elmagyarázták, hogy Trumpot nem azért fogadták vendégül, mert politikai szervezet lennének, csupán az amerikai elnöki tiszteletből volt jelen a garázsban.

Trump látogatása összecsengett a McLarennek az 2021-es Olasz Nagydíjon elért első futamgyőzelmével, és Lando Norris életében először történt dobogós helyezésével. Trump a saját Truth közösségi médiáján megosztotta véleményét az eseményről:

Nagyon megtisztelő volt látni, hogy a barátaim a McLarentől győztek a nagy Forma-1-es versenyen Miamiban. Ez volt az autó, amelyet támogattam, és amit látni szerettem volna - ez az, amire az országunknak szüksége lenne. És végül GYŐZTÜNK!

Az összevetés után Norris elmondta, hogy Trump kifejezte gratulációját a sikeréhez, és „kabalájának” nevezte magát: Nem láttam őt a garázsban, mert a versenyre készültem.

De utána odajött és gratulált nekem, ami nagy megtiszteltetés, mert ha valaki tisztelettel közeledik hozzád, az mindig jó érzés.

Mondta, hogy mivel ez az első győzelmem, ő lesz a kabalám, szóval nem tudom, vajon még láthatom-e versenyeken. De igen, sok különleges ember volt ott a hétvégén.

Donaldot sok szempontból lehet tisztelni, de bárkit, aki értékeli, amit csinálunk, annak mindig hálásnak kell lenni, és én is az vagyok. Szóval igen, fantasztikus pillanat volt.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8818398465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása