Ricciardót figyelmeztették: Ez a jövőjéért folytatott küzdelem

Az ausztrál versenyző látszólag rájött Miamiban a titokra, mert a sprintidőmérős negyedik helyét követően a sprintversenyen is ugyanebben a pozícióban tudott végezni, és bátran tartotta maga mögött Carlos Sainz Ferrari autóját.

ricciardot_figyelmeztettek_ez_a_jovojeert_folytatott_kuzdelem.png

Néhány órával később azonban már a Q1-es kiesését kellett magyaráznia, és a vasárnapi verseny sem sikerült teljesen jól számára, bár az is igaz, hogy az utolsó helyről indult csak el.

Eközben Cunoda nagyon jól teljesített, hiszen szombaton bejutott a Q3-ba, majd a versenyen a szenzációs hetedik helyet érte el, például megelőzve a mercedeses George Russellt.

A hétvége elemzésekor a 2009-es világbajnok, Jenson Button úgy véli, hogy még Cunoda teljesítménye is árnyékot vet Ricciardóra, annak ellenére, hogy a sprintversenyt a negyedik helyen zárta.

A probléma Daniel számára, hogy figyelni fogja, hol végzett a csapattársa.

Ez jelenti most a versenyüket. Ez a jövőjéért vívott harc. Az emberek elfelejtik majd [a sprintet], és a főverseny eredményeit fogják nézni.

Ez a nehézség. Most össze kell szednie magát és jó teljesítményt kell nyújtania. Ez az a csata, ami most fontos a sportban való jövője szempontjából.

A korábbi IndyCar-pilóta, Danica Patrick eközben azt tanácsolta Ricciardónak, hogy koncentráljon a hétvége pozitívumaira.

Versenyzőként csak annyira vagy jó, mint az utolsó versenyed.

Lehet, bárkivel máshogy alakult volna ez a verseny, de ez a kihívás. A csapattal majd megvitatják, mit lehetett volna jobban csinálni. Remélhetőleg emlékezni fog rá, hogy milyen erős volt a szombata. Meg tudta tartani Carlost mögötte. Fantasztikus eredmény volt.

Button végül még hozzátette, hogy a tizedik helyre előre lépő Cunoda idén sokkal kiegyensúlyozottabb. Ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne robbanékony.

Ő továbbra is Juki, de sokkal stabilabb. Ez egy igazán szép verseny volt tőle, hetedik lett, és legyőzte az egyik Mercedest. Ez mutatja az autó, de Juki tempóját is.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr6018398449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása