Cunoda: Már az Aston előtt járunk a tempót tekintve

A Monacói Nagydíjon Júki Cunoda ismét sikerrel állta meg a helyét a Red Bullnál, legyőzve Daniel Ricciardót. Ricciardo sem az időmérőn, sem a futamon nem tudott reagálni a japán versenyző tempójára a szűk városi pályán.

cunoda_mar_az_aston_elott_jarunk_a_tempot_tekintve.png

A japán versenyző pontszerző helyen végzett, és mivel az Aston Martin ismét rosszul teljesített, a Red Bullnak lehetősége nyílhat arra, hogy megelőzze az Alonso által vezetett csapatot.

Cunoda úgy vélekedett, hogy az RB előrébb van, ha a tiszta teljesítményt nézzük, és úgy érzi, hogy megkülönböztetik az első öt és az utolsó négy csapatot, egyfajta külön ligában versenyeznek.

Ricciardo nélkül, aki csak egy sprintversenyen tudott pontot szerezni, az RB-nek kevés esélye van a konstruktőri harcban, különösen miután várhatóan Alonso is visszatér a pontszerző formájához.

Cunoda azt reméli, hogy a következő versenyeken több fejlesztés lesz, ami segít nekik utolérni az Astont.

Eközben Cunoda csapattársa, akit érintett a Perez-Magnussen ütközés, azt állítja, hogy egyikük sem akart engedni.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr9718415849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása