Az Audi megváltoztatta a véleményét, várják Sainz érkezését

Carlos Sainz korábban úgy tűnt, a legesélyesebb a Sauber egyik ülésére, majd 2026-tól az Audi csapatába kerülhetett volna.

az_audi_megvaltoztatta_a_velemenyet_varjak_sainz_erkezeset.png

Azonban mostanában olyan hírek láttak napvilágot, hogy a német gyártó nem akar tovább halogatni a spanyol versenyzővel kapcsolatos döntést.

Úgy tűnik, enyhén változtattak álláspontjukon, mivel friss információk szerint nincs konkrét időkeret a döntés meghozatalára.

Ez azt jelenti, hogy Sainz még mindig lehetőség lehet, mivel a Ferrari jelenlegi pilótája továbbra sem tudja, mi lesz vele.

„Nincs szigorú határidő” - mondta Bravi, amikor arról kérdezték, mikor hoznak döntést Hülkenberg jövőjéről. „Van célunk, és úgy gondolom, hogy meg kell keresnünk a legjobb lehetőséget annak eléréséhez.”

Látszik, hogy sem Bottas, sem Csou nem marad a csapatnál, így a versenyképes lehetőségek száma korlátozott lesz számukra. Valószínűleg Sainz miatt nem akarnak sietni a döntéshozatallal.

„Azt mondjuk, hogy a legjobb versenyzőpárost szeretnénk megszerezni a piacon.

Ez nem csak rajtunk múlik.

A piac folyamatosan változik, naponta új neveket és kombinációkat láthatunk a sajtóban.”

„Úgy gondolom, a cél, hogy a legjobb pilóták álljanak rendelkezésünkre egy olyan hosszú távú projektben, mint az Audi F1-es csapata” - zárta Bravi a pilótafelállással kapcsolatos gondolatait.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr8218420857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása