Az RB folyamatosan azon dolgozik, hogy javítson Ricciardo helyzetén

A Visa RB csapatvezetője, Laurent Mekies elmondta, hogy a csapat folyamatosan azon dolgozik, hogyan biztosíthatna Daniel Ricciardónak olyan autót, amellyel az ausztrál pilóta kiegyensúlyozottabb teljesítményt érhetne el.

ricciardo_1.png

A nyolcszoros futamgyőztes továbbra is azért küzd, hogy a következő szezonban is megtarthassa helyét a csapatnál, miközben Liam Lawson már erősen kopogtat az ajtón.

Ricciardo sok kritikát kap mostanában, de Kanadában kifejezetten jól teljesített, mivel az időmérőn elért ötödik helyét vasárnap pontszerzésre tudta váltani.

Mekies szerint ez a teljesítmény, valamint a korábbi miami sprinten elért negyedik hely jól mutatja, hogy Ricciardo még mindig képes nagyot alkotni.

Ezért nekik kell olyan lehetőségeket teremteni, amelyek segítségével gyakrabban tud ilyen eredményeket elérni.

Arra összpontosítunk, hogy Ricciardo a legjobb formáját hozhassa.

Ez a hétvége, akárcsak Miami és talán Kína is, jól mutatja, hogy Daniel milyen magas szinten képes vezetni, ha minden klappol, és ha megadjuk neki, amire szüksége van.

Csapatként a mi felelősségünk, hogy erre odafigyeljünk, és ezzel foglalkozunk egész nap.

Lényegében minden nap, minden órában és minden percben azon gondolkodunk, hogyan tudnánk biztosítani neki azt a környezetet, amelyben ilyen eredményeket érhet el.

Ez kicsit olyan, mint Juki [Cunoda] esetében – ha ezt sikerül megtennünk, akkor nem lehet majd figyelmen kívül hagyni.”

-Ha viszont ez nincs meg, akkor az azt jelenti, hogy csapatként nem tettük meg a dolgunkat.

Ricciardo tehát úgy tűnik, továbbra is élvezi csapata támogatását, és jelenleg úgy néz ki, hogy jövőre is megtarthatja a helyét.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr318428513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása