Amikor Verstappen a gázpedálra lépett.....

Max Verstappen 2,2 másodperces előnnyel nyerte meg a versenyt, noha az utolsó szakaszban Lando Norris végig valamivel gyorsabb volt nála.

amikor_verstappen_a_gazpedalra_lepett.png

Azonban érdemes megjegyezni, hogy a holland pilóta valószínűleg nem hajtott teljes erővel, és Horner biztos benne, hogy így is elég gyorsak voltak a McLaren legyőzéséhez.

Akkor úgy gondoltuk, hogy Max kiváló munkát végzett a gumik kezelése terén.

Csak az 1-es kanyarnál láttuk, hogy Lando gyorsabb volt, de a pálya többi részén nem volt probléma – nyilatkozta Horner a Sky-nak a verseny után.

A különbség nyilvánvalóan csökkent, mivel eltértek a kerékcserék időzítései. Mi azonban végig magabiztosak voltunk, hogy irányítás alatt tartjuk a helyzetet.

A Red Bull előnye azonban jelentősen csökkent az év eleje óta, és ők is tudják, hogy a szabályok harmadik évében már nagyon nehéz előrelépni.

Jelenleg az utóbbi hónapok munkájának eredményeit látjuk a pályán, és még további új elemek érkeznek az autónkra. Az előnyök azonban egyre kisebbek.

Pénteken talán a negyedik leggyorsabb autónak tűntünk, de a mérnöki csapat remek munkát végzett a hétvégén, és sikerült fordítanunk.

A pole-ról kétszázaddal maradtunk le, most pedig megnyertük a versenyt. Tisztában vagyunk vele, hogy továbbra is javítanunk kell az autónk teljesítményén.

A Red Bull és Verstappen idei hetedik sikere révén 60 pontos előnnyel vezetnek a konstruktőri tabellán, de Horner tisztában van vele, hogy egyre szorosabban követik őket a többiek.

Miami óta szerintem Lando volt a legkiemelkedőbb versenyző, és nekünk a legjobbat kellett nyújtanunk a győzelmekhez. Szoros győzelmeket aratunk, de mi vezetünk, és ez a legfontosabb.

A McLaren remek munkát végez, a Ferrari sincs messze, a Mercedes pedig fejlődött, de mi még mindig vezetünk. Ettől függetlenül fontos, hogy továbbra is keményen dolgozzunk, mert még hosszú út áll előttünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr5418433945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása