Ricciardo úgy gondolja hogy le vannak maradva a fejlesztési versenyben

A Silverstone-i verseny során, ahol az időjárás szeszélyes volt, Ricciardo küszködött a felzárkózással, miután a szombati időmérőn csak a 15. helyet sikerült megszereznie.

ricciardo_ugy_gondolja_hogy_le_vannak_maradva_a_fejlesztesi_versenyben.png

Bár reménykedtek abban, hogy a változékony időjárás lehetőséget kínál számukra, hogy előrébb lépjenek, egyszerűen nem tudták kihasználni, mivel hiányzott a sebességük a híres brit pályán.

Ricciardo a verseny után úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné eljátszani a „szegény mi” kártyát, és nem akar panaszkodni, de bevallotta, hogy nem voltak versenyképesek semmilyen körülmények között.

Határozottan hiányzott a sebesség, és nagyon nehéz volt, így ez egy hosszú verseny volt számunkra.

Minden alkalommal, amikor változott az időjárás, reménykedtünk, hogy végre megmutathatjuk, mire vagyunk képesek, de sajnos nem sikerült.

Ezek ilyen hosszú napok, amikor tudod, hogy valami történhetne, ami segítene, de küzdenünk kellett.

Ricciardo szerint az a helyzet, hogy néhány ellenféljükhöz képest le vannak maradva a fejlesztések terén.

A középmezőny néhány csapatával szemben lemaradtunk a fejlesztési versenyben. A következő verseny, Budapest, egy teljesen más típusú pálya lesz, úgyhogy kíváncsian várjuk.

Mindenesetre tudjuk, hogy többre vagyunk képesek, és meg kell értenünk, hogy miért voltak gyengék a teljesítményünk.

Ricciardo elmondta, hogy voltak pontok a versenyen, amikor 8 tizeddel lassabbak voltak körönként, és nem érezték, hogy megvan a megfelelő tempójuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1rajongo.blog.hu/api/trackback/id/tr4918445181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

f1 rajongó

Friss topikok

Címkék


 

süti beállítások módosítása